Over Curious Media


Wij zijn Curious Media, een jong en nieuwsgierig videoproductiebureau. Ons doel is ervoor zorgen dat uw verhaal zo passend mogelijk verteld wordt. Daarbij gaan we geen uitdagingen uit de weg.

Wat doen we?

Wij maken video’s. Dat klinkt vrij simpel. Dat is het niet, maar gelukkig weten we er heel wat van af. Daarom kunt u met al uw vragen over video bij ons terecht. Wij zorgen voor een goed en passend antwoord. Vaak in de vorm van een concept. Hierbij denken we niet alleen na over hoe mooi de video eruit komt te zien, maar ook of het bij uw doelgroep past en of we deze hiermee daadwerkelijk bereiken.

Voor wie zijn wij er?

Curious Media is er eigenlijk voor iedereen. Klein of groot, het maakt ons niet uit. Wij gaan graag uitdagingen aan. Onze klanten variëren dan ook enorm. Van modeketens tot middelbare scholen. Heeft u een klein budget? Dat is voor ons geen probleem: we doen altijd onze uiterste best om een zo bijzonder en goed mogelijke video voor u te maken binnen de mogelijkheden.

Wie zijn we?

Curious Media is opgericht door Rik Spitters. Hoewel Curious Media een eenmanszaak is, wil dit niet zeggen dat alles door één persoon gedaan wordt. Integendeel! Zonder een team van videomakers zou vrijwel geen enkel project goed afgerond worden. Daarom hebben we een vast team van freelancers dat zich graag vastbijt in uw project!