Hoe wij werken


In 1, 2, 3 stappen naar uw einddoel

Advies 

Klein of groot, elk project pakken we even serieus aan. Daarom beginnen we altijd met het geven van advies. U heeft een uitdaging en wij gaan die samen met u aan. Het allereerste adviesgesprek is altijd gratis en bovendien vrijblijvend. Bevalt dit gesprek? Dan gaan we echt de diepte in met uw project of vraag. En dan wordt het pas echt leuk.

Bij ons gaan er  lichtjes branden, we voelen inspiratie opborrelen en  we krijgen een heleboel ideeën.

Concept 

In de conceptfase worden alle wilde ideeën uit de adviesfase nog eens kritisch bekeken en de echt goede worden verder uitgewerkt. Bij Curious Media zijn we echte story tellers: elke beleving krijgt bij ons dan ook zijn eigen verhaal. Dat klinkt als veel werk, maar dat valt best mee. Een verhaal kan namelijk kort of lang en eenvoudig of complex zijn. Wanneer er in verhalen gedacht wordt, kunnen doelgroepen zich er beter aan relateren. Het op zichzelf projecteren. Uw beleving en verhaal krijgen daardoor een veel grotere impact.

Creatie 

Wauw, we hebben een concept! Een concept is erg leuk om te hebben, maar alles moet natuurlijk wel uitgevoerd worden. Dat gaan we dan ook via de best mogelijke videoproductie voor u doen. Met een vast team van enthousiaste filmmakers zorgen we ervoor dat er een fantastische ervaring in beeld wordt gebracht. Hier houdt het niet op. Die fantastische video moet natuurlijk wel de wijde wereld in. Ook daar helpen we u bij. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij het ook.