Over Rik Spitters


Dit is mijn verhaal!

Om me iets beter te leren kennen
avatar

Dit ben ik...

Mijn naam is Rik Spitters. Met een flinke dosis creativiteit en ambitie probeer ik mijn weg te vinden in het entertainment landschap. Verhalen overbrengen is een passie die ik altijd heb gehad. Dat kan ook niet anders wanneer je je hele leven naast de Efteling woont...

Waarom Curious Media

Nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Dat is waar ik altijd naar op zoek ben geweest. Ik wil veel, heel veel verschillende dingen doen, meemaken. Het opstarten van een eigen bedrijf was één van die ambities. En ambities moet je gewoon doen. Video en het vertellen van verhalen zit in me. Dat ik hier naar streef met Curious Media is dan ook vanzelfsprekend…

Disney, Efteling, Europapark…

Ik ben zo goed als opgegroeid in het pretpark De Efteling. Geen wonder dat ik daar een grote fascinatie voor heb. Disney is en blijft mijn favoriet. Niet zo vreemd dat ik er vaak te vinden ben. Even weer kind zijn, heerlijk gewoon. Hoewel ik mezelf geen “pretparkfreak” noem, denken andere in mijn omgeving daar anders over…

Wat mij nog meer bezig houdt!

Wat mij nog meer bezig houdt? Goed eten, het liefst zelf klaargemaakt. Maar ook Oosterse vechtsporten. Niet dat ik agressief of gewelddadig ben, maar het is gewoon heerlijk om ermee bezig te zijn. Zeker als je de geschiedenis er omheen hoort. En ja, dan kom ik toch weer terug op mijn liefde voor verhalen…


 

Volg mij op LinkedIn

LinkedIn

Volg mijn hersenspinsels via de Curious Blog

Curious Blog